fitorfat.blogg.se

Vägen mot drömkroppen!

Mina mått 2013 VS nu!

Kategori: Allmänt

I slutet av 2013 gjorde jag något roligt som jag inte ångrar nu precis =D Jag kapade av snören på mina "omkretser" över hela kroppen, för att ha något att jämföra med i framtiden. Idag, cirka 3,5 månad senare tog jag fram dom för att se om banden fortfarande passade, och det gjorde dom inte =D (tack och lov)
 
 
Jag mätte alltifrån fotled till handled och allt däremellan, bröst, rumpa, mage osv. 
 
Midjan mätte 87 centimeter i slutat av december 2013, idag är den 9 centimeter mindre, dvs 78 centimeter. Det syns även rejält på bandet vilket gör mig alldeles lycklig =D
 
 
Magen visade hela 106 centimeter i julas och idag ligger den på 95, dvs 11 centimeters minskning. Underbart är ordet och mer ska det bli.
 
 
Låren är mitt problemområde nummer 1, och ett ställe som jag minskar sakta på. 2013 var låren 65,5 centimeter tjocka och sladdriga och nu visar dom 61, betydligt mer vältränade och hårda centimetrar!
 
 
I det stora hela är jag mycket nöjd över året hittills, och jag ser fram emot framtida utveckling. Det bästa av allt är att jag börjar se konturer som jag inte anat sedan jag var ung. Tex mer linjer på armarna, synliga revben, muskler på låren och stenhårda vader. Jag älskar´t! =D